Krachtige ERP-software
voor meer rendement

Voor staalbouw- en metaalconstructie,
projectgestuurde productie- en maakindustrie

Way of working

 

Onze modulaire ERP-software LiemarX is ontwikkeld op basis van onze visie op projectgeoriënteerd werken in de staalbouw en metaalconstructie. Je krijgt met onze way of working meer grip op je volledige bedrijfsproces.

Meer rendement

 

Met het gebruik van onze ERP-software LiemarX behaal je meer rendement. Denk daarbij aan geld, tijd en efficiëntie, maar ook zeker aan kwaliteit, flexibiliteit en schaalbaarheid. Realiseer je daar bedrijfsgroei mee? Dan groeien wij met je mee.

Heb jij het rendement van LiemarX al ontdekt?

Ontdek de mogelijkheden
van LiemarX

 

Hier vind je een overzicht van de functionaliteiten in LiemarX. Klik op de oranje tekst om er meer over te lezen. Wil je er nog meer over weten? Neem contact met ons op. We vertellen je er graag alles over.

Onze handige
LiemarX-apps

Montage app

Maak foto’s en koppel ze aan projecten in LiemarX, deel documenten, registreer handmatig of automatisch uren vanuit de planning of maak bonnen en andere documenten op een tablet.

Urenregistratie- en voordeurapp

Registreer de aan- en afwezigheid van medewerkers voor de planning, verloning en veiligheid. Deze app is natuurlijk te koppelen met de urenregistratie en HRM-module in LiemarX.

Magazijn app

Beheer zowel je magazijn als je materieel met deze slimme app. Hiermee weet je altijd wat zich waar bevindt, wat de onderhoudsstatus is en welke kosten eraan verbonden zijn.

CEO app

Richt deze app volledig naar wens in. Welke gegevens uit LiemarX je als CEO, algemeen directeur, directielid of eigenaar ook wilt zien, je hebt met deze app een actueel en snel overzicht.

Werkhuis app

Bekijk tekeningen (in 3D), pas de voortgang aan en bekijk de voortgang van projecten in een totaaloverzicht. Verrijk projectdata met informatie over projecturen.