Over ons

De medewerkers van Liemar vormen een hecht team. Met begrip van de branche, passie en kennis werken we samen aan ons pakket LiemarX: krachtige ERP-software voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven.

Onze missie

 

Wij ondersteunen onze klanten in de staalbouw en metaalconstructie bij het efficiënter plannen en coördineren van hun projecten. Door de inzet van onze branchespecifieke ERP-software krijgen gebruikers meer grip op hun projecten. Het resultaat is logisch. Minder kosten en doorlooptijd. Meer kwaliteit en rendement.

Over ons - missie
Over ons - samenwerken

Samenwerken

 

Het succes van onze software hangt af van onze relatie met de branche: de beste ideeën zijn natuurlijk afkomstig van gebruikers in de dagelijkse praktijk. Daarom blijven we altijd onderzoeken en doorvragen. We begrijpen de behoeften van de markt en blijven de beste oplossing bieden.

Jan01
Jan van Hapert
Bedrijfseconoom / algemeen directeur

Als bedrijfseconoom en algemeen directeur van Liemar Software ben ik sinds 1985 bezig voor jou als klant om je te helpen om jouw informatie toegankelijk te maken. Informatie die je echt helpt om het rendement van je bedrijf en je projecten te verbeteren. Daarbij geef ik je advies: zó kun je aan de ‘knoppen’ draaien. Dit alles past in onze visie ‘Liemar, jouw gids naar meer rendement’.

Wil je weten hoe? Bel mij gewoon even op en ik kom naar je toe om onze visie te toetsen aan die van jullie. Als die twee overeenkomen dan kunnen we iets voor elkaar betekenen. Bel naar 040 248 40 41 en vraag naar Jan.

Barry
Barry van den Reek
Technisch directeur

Als technisch directeur bepaal ik op de korte en lange termijn wat er allemaal ontwikkeld gaat worden. Daarnaast stuur ik onze programmeurs en consultants aan, verzorg ik implementaties, verleen ik support en test ik software. Eigenlijk werk ik overal aan, behalve de financiën.

Na mijn afstudeerstage – 25 jaar geleden – ben ik bij Liemar Software komen werken en ‘blijven hangen’. Dat komt doordat ik zo’n enorm plezier heb in mijn werk hier. Het mooiste vind ik het bedenken van oplossingen met en voor staalbouwers. Om te onderzoeken wat hen kan ondersteunen in hun werk en dat optimaal te realiseren.

Niels2024
Niels Oudenaarden
Commercieel directeur

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Liemar. Naast het acquireren van nieuwe klanten, is ook het onderhouden van contact met onze bestaande klanten belangrijk. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de het verzorgen van marketing, presentatie en het signaleren van marktontwikkelingen.

De essentie is daarbij om écht contact met mensen te hebben. Het gaat vooral om het opbouwen van een goede relatie en vertrouwen. Doordat ik jarenlang operationeel in de staalbouw heb gewerkt, begrijp ik de kenmerkende dynamiek van de branche als geen ander. En met die expertise begeleid ik klanten snel en doelgericht naar een oplossing die voor hen echt verschil gaat maken.

Toon
Toon van Hapert
Office manager

Als administratief medewerker/ office manager van Liemar Software houd ik de (financiële) administratie bij, heb ik telefonisch contact met klanten, denk ik mee over administratieve processen, HRM zaken en debiteurenbeheer.

Vanwege mijn functie heb ik veel contact met klanten – meestal telefonisch – en dat vind ik erg leuk. Liemar Software is een relatief klein bedrijf, dus je leert je collega’s en klanten goed kennen. Ook is mijn werk daardoor erg afwisselend: ik doe letterlijk en figuurlijk alles, behalve werk aan de software.

Femke
Femke van Wel
Consultant

In oktober 2019 ben ik als consultant gestart bij Liemar Software. Mijn werk is heel divers: ik ondersteun nieuwe klanten bij de implementatie van onze software, geef opleidingen, lever support bij vragen en problemen, treed op als brug tussen klanten en onze programmeurs, schrijf en onderhoud de handleiding en Engelse Liemar-versie en programmeer kleine hulpbestanden zoals macro’s.

Mijn werk is leuk, uitdagend en afwisselend. Ik geniet net zoveel van contact met klanten als van het inhoudelijk oplossen van vraagstukken. We leveren echt maatwerk, door per klant te kijken wat die echt nodig heeft. En dat doen we ook nog in een gezellige, informele en gemoedelijke sfeer.

Hein
Hein van Beers
Software engineer / consultant

Ik werk sinds 2018 bij Liemar Software als software engineer en consultant. Ik installeer, implementeer en richt onze software en diverse applicaties in bij nieuwe klanten en leid nieuwe gebruikers op. Daarna ondersteun ik klanten bij het gebruik van onze software. Ook ondersteun ik de ontwikkeling van onze software, door met klanten in gesprek te gaan en nieuwe functionaliteiten en verbeterpunten voor ons totale pakket te signaleren. Liefst onder het genot van een bakkie koffie.

De diversiteit van mijn dagelijkse werkzaamheden, de gezellige sfeer met mijn collega’s onderling en het gemoedelijke contact met al onze klanten zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Mario
Mario Late
Junior software engineer ERP

In 2021 ben ik bij Liemar Software gestart als junior software engineer ERP. Dat houdt in dat ik ERP-applicaties ontwikkel voor mobiel of als web app, bijvoorbeeld native Apps voor Android en Progressive Web Apps (PWA).

Ik vind het leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in het programmeren. Dat komt ook doordat ik hier heel vrij word gelaten: ik werk in overleg, maar naar eigen inzicht. Daardoor kan ik goede, geavanceerde oplossingen bedenken en zo helpen het ERP-pakket van Liemar Software naar een nog hoger plan te tillen. En dat allemaal binnen een erg leuk team.

Tom
Tom Smout
Senior consultant

Sinds 2016 werk ik bij Liemar Software als senior consultant. Dat houdt in dat ik klanten begeleid om de juiste oplossing voor hun probleem te vinden. Daarvoor heb ik veel contact met onze klanten en dat vind ik een mooi onderdeel van mijn werk.

Het mooiste aan mijn werk vind ik tevreden klanten creëren. Als ik ze echt verder kan helpen met een goede oplossing en zij daardoor weer door kunnen met hun werk.

Frank2024
Frank de Moor
Programmeur/systeemanalist

Sinds 1995 werk ik als programmeur/systeemanalist bij Liemar, dus ik heb al de nodige uitdagingen en oplossingen voorbij zien komen. De enkele klant die nog ons oude pakket Liemar7 gebruikt en hier ondersteuning bij nodig heeft, komt automatisch bij mij terecht. Hiernaast werk ik aan de verdere ontwikkeling van LiemarX en API-koppelingen met andere pakketten.

Ook het interne systeembeheer hoort tot mijn takenpakket. Op deze manier ondersteun ik mijn collega’s zodat iedereen ontspannen z’n werk kan doen. Het mooiste aan mijn werk is om door middel van de verschillende oplossingen klanten op weg te helpen met een steeds beter functionerend softwarepakket. Samen met ons top-team krijgen we alles voor elkaar!

Marianne2024
Marianne Bouwman
Connectiespecialist

Sinds ik in 2019 voor Liemar ben gaan werken, ben ik gaan ontdekken wat ERP-software voor bedrijven kan betekenen. En die kennis heb ik nodig, want het is mijn taak binnen Liemar om de eerste contacten te leggen met bedrijven. Natuurlijk maak ik graag direct een afspraak, maar het moet wel zin hebben. Dus ik probeer eerst te ontdekken of degene met wie ik de afspraak maak een reële kans maakt om blij te zijn met Liemar-ERP. Want dat is ons doel. Blije klanten die beter worden van ons product. En dat vanaf het eerste contact.

Sollicitatie
Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons groeiende team willen komen versterken. Heb je affiniteit met staalbouw of metaalconstructie, ERP-software en ben je een mensen-mens? Stuur ons een mailtje met je gegevens. We willen je graag ontmoeten!

Stage
Stage

Zoek je een afstudeerstage in een richting als bedrijfseconomie of informatica op hbo- of wo-niveau? Dan willen we graag kennis met je maken. Wij bieden veel ruimte voor interessante projecten. Stuur ons een mailtje! We horen graag wat je in gedachten hebt.