Inkoopbeheer 1

De LiemarX-module Inkoopbeheer maakt boekhouden leuk

Om projecten op tijd, binnen het gestelde budget en in hoge kwaliteit te kunnen leveren, is de Inkoopbeheer-module in LiemarX onmisbaar.

Met de module Inkoopbeheer kun je eenvoudig bestellingen ingeven, maar ook snel en foutloos vanuit de module Werkvoorbereiding laten aanmaken. Ook met de LiemarApp kun je gemakkelijk artikelen bestellen, zodat je voorraad automatisch wordt aangevuld.

Inkoopbeheer 1

LiemarX houdt rekening met de afgesproken projectprijzen. Afroep- en herhaalorders zijn eenvoudig te plaatsen bij je leverancier. Ook vanuit de Materieel- en Gereedschapsbeheer module kun je eenvoudig en snel een kapot onderdeel bestellen voor je machine. Ontvangstregistratie is uiteraard inbegrepen, zodat je altijd kunt zien welke artikelen wanneer binnenkomen.

De inkoopfactuurverwerking wordt helemaal eenvoudig met Factuur2Liemar. De factuur wordt ‘herkend’ en de informatie wordt in LiemarX gezet. De pdf wordt automatisch gekoppeld en de journaalpost wordt gegenereerd.

Inkoopbeheer 2

Nu wordt boekhouden weer leuk
Kostenbesparingen tot wel 40,– euro per factuur zijn haalbaar! De workflowgenerator zet de inkoopfacturen klaar om te accorderen en betaalbaar te stellen.