Shopfloor Control

Shopfloor Control: leg je productie efficiënt vast

Met de LiemarX-module Shopfloor Control leg je de volledige voortgang van je productie vast. Zo kun je de voortgang natuurlijk ook heel inzichtelijk volgen. Bovendien wordt hiermee de nacalculatie van je projecten gevuld. Met Shopfloor Control zet je IT voor jou aan het werk.

Hebben jouw samenstellers of lassers de beschikking over een tablet, smartphone of pc? Met onze module is direct zichtbaar welke stuks- en samenstellingstekeningen staan te wachten om in productie te gaan. Ook kun je zien wat gestart is, wat de status is en wat gereed is gemeld.

Onze werkhuis-app biedt je alle benodigde functionaliteit. Zo is onder andere voor de EN-1090 norm direct alle info uit de productie beschikbaar om te weten wie hoe lang, aan welk werk, welke las heeft gelegd. En heb je projectinformatie nodig op de werf en bouwplaats? Kijk dan eens naar onze montage-app. Daarmee kun je alle documenten bekijken die op die locaties nodig zijn. Denk aan het ankerplan of de merktekeningen. De werkbon laten aftekenen door de uitvoerder behoort tot de vele oplossingen die je in staat stellen ook daar lean te werken.