Human Resource Management 4

De LiemarX-module Human Resource Management (HRM)

Human Resource Management (HRM) is een steeds moeilijker wordende discipline voor staalbouwers. Want per jaar veranderen er meer dan 60 wetten op het gebied van personeel. Onmogelijk dus om dat óók nog eens allemaal bij te houden.

Human Resource Management 1

De LiemarX Human Resource Management-module wordt jaarlijks doorgelicht door HRM-specialisten zodat wij voor jou de belangrijkste zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan de basisregistratie van al je medewerkers met hun ID’s met vervaldatum en bijvoorbeeld de opleidingen die ze hebben genoten. Ook hun speciale vaardigheden kun je vastleggen, wat weer gebruikt kan worden in de projectplanning-module. Ook de zaken als Wet verbetering poortwachter en het bijhouden van langdurige ziektegevallen – met benodigde acties – wordt standaard ondersteund.

Human Resource Management 2

Omdat personeelskosten, óók bij de projectkosten, vaak meer dan 50% van de totale kosten zijn, is het managen hiervan belangrijk. Want kostenbesparingen zijn belangrijk om te realiseren. De LiemarX HRM-module helpt je daarbij. Uiteraard geeft LiemarX je de percentages ziek per afdeling zodat je daar direct kunt ingrijpen.

Maar óók zaken als vakantie, overuren bijhouden, overige verlof zoals scholing en snipperen kun je gemakkelijk inzien bij LiemarX. Hieronder geeft LiemarX je inzicht in de afwezigheid van je medewerkers.

Human Resource Management 3

Liemar is al meer dan 30 jaar thuis in tijdregistratie. Alle aanwezige en gewerkte uren worden eenvoudig ingegeven (barcodes, smartphone, urenbriefjes, etc.) en eenvoudig bijgehouden. Op deze manier zijn ook de overuren erg inzichtelijk en kunnen al deze gegevens eenvoudig worden doorgestuurd naar je salarispakket voor de salarisstrookjes.