Schrijf je in! Twee lean-lunchwebinars in mei

De maand mei staat in het teken van lean management in de staalbouw en metaalconstructie. Lean betekent in het kort: een strategie waarbij de focus van alles en iedereen in de onderneming gericht is op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hierdoor worden verspillingen die geen waarde toevoegen geëlimineerd.

Het is een methode om effectiever, eenvoudiger en leuker te werken in de hele organisatie. De LiemarX ERP-oplossing werkt volledig vanuit dezelfde principes. Wil je er meer over weten? Lees dan ons volledige lean-artikel en meld je aan voor een van onderstaande lunch-webinars. Tijdens de webinars gaan we in op hoe een strategische langetermijnaanpak succesvol vormgegeven en geïmplementeerd wordt.

Lean-webinar: donderdag 19 mei van 12.00 tot 13.00 uur

Meco Metal, Infosteel, The Lean Six Sigma Company en wij organiseren een lunchlezing over de succesvolle inzet van lean bij Meco Metal (met focus op België). Van 12.00 tot 13.00 uur kun je (vanuit België en Nederland) online aansluiten voor de learning lunch. Meer informatie over het programma vind je via de knop hieronder. Schrijf je meteen even in!

Lean-webinar: dinsdag 24 mei van 12.00 tot 13.00 uur

Lean ENT, Intal, Meco Metal, Bouwen met Staal, Samenwerkende Nederlandse Staalbouw en wij organiseren een lunch-webinar over de lean-ontwikkeling bij Intal en Meco Metal (met focus op Nederland). Van 12.00 tot 13.00 uur kun je (vanuit Nederland en België) online aansluiten bij de learning lunch. Informatie en inschrijven? Klik op de knop hieronder!