Vernieuwde samenwerking voor Bocad 3D-constructiesoftware

Op woensdag 31 mei hebben Schuller & Company en Liemar Software hun samenwerking geformaliseerd met de ondertekening van een vernieuwde VAR-overeenkomst voor Bocad. Liemar Software blijft dé Value Added Reseller (VAR) leverancier van deze software én het eerste aanspreekpunt voor gebruikers.

Met de ondertekening van deze overeenkomst zal er intensiever samengewerkt gaan worden aan de verdere ontwikkeling en integratie van Bocad en LiemarX. ‘Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van nieuwe updates en ontwikkelingen voor de gebruiker. Zo is niet alleen de look-and-feel van het pakket grondig herzien, maar ook in de techniek is er doorontwikkeld,’ aldus Helmut Schuller. ‘En dat zullen we blijven doen, want we hebben ons ontwikkelteam al fors uitgebreid.’

Door dit partnerschap blijven we je als staalbouwprofessional ondersteunen met het efficiënter en compleet geïntegreerd inrichten van je productieproces en het behalen van meer rendement. Niels Oudenaarden: ‘Zowel bij Schuller & Company als Liemar Software staat de klant centraal! Servicegericht DNA, waarmee we op alle vlakken willen bijdragen aan een zo groot mogelijk rendement voor onze klanten. Met deze samenwerking kunnen we daar nog meer stappen in gaan zetten. Zeker als je kijkt naar alle (technologische) ontwikkelingen op vooral digitale samenwerking. Er zijn veel meer klanten die de voordelen van deze synergie verdienen.’

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die er zijn in de samenwerking? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.

Bocad: vernieuwde VAR

Over Bocad
Bocad is ontwerp- en modelleersoftware voor constructietechniek. Het ondersteunt ontwerpers en ingenieurs bij het maken van digitale modellen, integratie in BIM-projectenproductie- en montagetekeningen en digitale taakbestanden.