TechniShow

TechniShow 2022: bezoek onze stand in de Jaarbeurs in Utrecht

Van 30 augustus tot en met 2 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de TechniShow weer plaats. Dit is hét toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van innovatieve industriële productietechnologie. Hier ontmoet je de toekomst! 

De ontwikkelingen in de maakindustrie volgen elkaar in razend tempo op. Hoe zorg jij dat je klaar bent voor de toekomst, hoe bereid je je voor op de steeds veranderende uitdagingen en hoe zorg je dat je alle vakkennis up-do-date houdt? Door een bezoek te brengen aan TechniShow 2022!

  • Tijdens TechniShow zijn machines en demonstraties live te bewonderen, waardoor je alles zelf optimaal kunt ervaren en beleven.
  • Verfris je kennis tijdens allerhande guided tours, workshops en activiteiten – het aanbod is groot!
  • Je krijgt deskundig advies en antwoord op al je vragen, je deelt jouw ervaringen met experts in het werkveld én verstevigt je contacten.
  • Een bezoek aan de TechniShow is ook gewoon leuk. Een dag uit met collega’s, ontspanning en beleving om nieuwe energie op te doen!

 

TechniShow 2022 kent weer een zeer uitgebreid aanbod aan activiteiten. In diverse theaters op de beursvloer kun je kiezen uit verschillende sessies van inspirerende sprekers. Zij lichten actuele thema’s toe en gaan in discussie over de ontwikkelingen en de toekomst van de industrie.

Uiteraard zijn wij ook aanwezig met een eigen stand. Een mooie gelegenheid om weer eens (informeel) bij te praten en te bespreken wat de laatste ontwikkelingen zijn. We zien jullie graag bij onze stand 07.D055!