Stagiaire Communicatie bij Liemar: maak kennis met Roos van de Plas

‘Ik ben Roos van de Plas en ik zit momenteel in mijn afstudeerjaar van de opleiding Communicatie. Ik volg deze opleiding op Fontys Hogescholen in Eindhoven.’

‘Dit afstudeerjaar is net even anders dan bij andere opleidingen, want in plaats van een scriptie schrijven, voer ik verschillende opdrachten uit bij diverse bedrijven. De opdrachten hebben allemaal te maken met een specifiek vakgebied van communicatie. Denk hierbij aan het maken van content voor social media, maar ik heb bijvoorbeeld ook een opdracht gedaan die te maken had met interne communicatie.’

‘Op dit moment zit ik in het tweede deel van mijn afstuderen en voer ik een van mijn opdrachten uit bij Liemar. Mijn opdracht gaat over het contact tussen Liemar en haar klanten en hoe Liemar middels communicatie meer verdieping met haar klanten kan krijgen.’

‘Als ik eenmaal klaar ben met mijn opleiding ga ik wat meer van de wereld verkennen. Ik heb een reis naar Thailand op de planning staan, waar ik super veel zin in heb. Daarna ben ik van plan om te gaan werken, het liefst iets in de richting van externe communicatie.’

Niels Oudenaarden, commercieel directeur: ‘Bij Liemar doen we heel veel voor het ondersteunen van onze klanten en relaties. Daar hoort ook het organiseren van activiteiten in verschillende vormen bij. We zijn superblij dat Roos ons hierbij wil helpen, om ook komend jaar weer leuke en interessante activiteiten op te zetten.’