stage lopen

Stage lopen bij Liemar Software: maak kennis met Linda Brugmans

Op 30 augustus is Linda Brugmans bij ons begonnen met stage lopen. Als derdejaars student aan de opleiding Software Development op het SintLucas, doorloopt ze haar leerstage als Software Developer. De stage is fulltime en zal tot eind januari 2023 doorlopen. Ze draait volwaardig mee in het ontwikkelteam.

Linda: ‘Dit is mijn eerste echte stage en ik had toen ik hier begon geen enkel idee wat ik moest verwachten. Een belangrijke eis voor mij was om stage te lopen bij een klein bedrijf. Op deze manier krijg ik meer mee van ieders werkzaamheden en leer ik ook meer dan bij een wat groter bedrijf.’

Tijdens haar stage heeft Linda de opdracht om een eigen app te ontwikkelen, die natuurlijk ook gekoppeld is aan LiemarX. Om te komen tot een werkend en goed resultaat, is naast het programmeren samenwerking met haar collega’s heel belangrijk. Daarbij draait het om het goed inzichtelijk maken van de eisen / wensen aan de app, maar ook om wederzijds van elkaar te leren.

‘Nu, een paar maanden verder, is het is me opgevallen dat de sfeer op kantoor altijd gezellig is en dat ook de communicatie tussen de collega’s goed is. Ook word je hier als stagiaire niet met een opdracht in een hoek gezet. Je wordt echt betrokken in het werk en in het team. Eén ding is zeker, deze stage bevalt me meer dan goed.’

Wil jij ook bij ons stage lopen? Dan maken we heel graag kennis met je. Neem gerust contact met ons op!