Ook PGH Staal kiest voor Liemar ERP

Peter Coevert van PGH Staal: ‘Ik ken Liemar al vele jaren en wist dus wat ze voor mij konden betekenen. Ook de ervaring die ik heb met het bedrijf zelf, zoals de ondersteuning en de kwaliteit, zijn doorslaggevend geweest in mijn beslissing. Het gebruiksgemak en de uitgebreide functionaliteit van het systeem gaan er zeker voor zorgen dat ik mijn projecten beter kan gaan beheersen.’

‘Ik had het wel een beetje gehad met al die losse Word-documenten en spreadsheets. Ik had gewoon geen goed inzicht in de projecten. En al helemaal niet snel! Het duurde gewoon altijd erg lang voordat ik mijn benodigde informatie bij elkaar had. Ook dat alles dubbel doen zag ik echt niet meer zitten. Ook voor de kleine staalbouwers is dit dus een erg handig, interessant en belangrijk systeem.’