Mooie jaarafsluiting van 2019: Octatube kiest LiemarX

Wij mochten, net voor de kerst, ook Octatube Space Structures B.V. uit Delft verwelkomen als nieuwe klant. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee, net voor het nieuwe jaar. ‘Door het referentiebezoek bij Kampstaal hebben we besloten om voor LiemarX te kiezen.’

Octatube was op zoek naar systeem voor hun staalproductie-beheersing. Dus niet zozeer een ERP-pakket, maar wel een systeem om de fabricage van hun staalconstructies beter te beheersen. Daar is onder andere een makkelijke en flexibele productieplanningsmodule en een handig tijdregistratiesysteem voor nodig. Dat hebben ze gevonden in LiemarX.

De monteurs zullen onder andere de beschikking krijgen over een tijdregistratie app op hun smartphone. ‘Uiteraard hebben wij diverse andere systemen bekeken en hebben wij referentiebezoeken afgelegd bij soortgelijke bedrijven als Octatube’, vertelt projectleider Marius van der Meulen van Octatube. ‘Maar het referentiebezoek bij Kampstaal heeft voor ons de doorslag gegeven.’

Het familiebedrijf Octatube, gevestigd in Delft, is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels telt de organisatie ruim 100 personeelsleden en werken verschillende expertises op het gebied van engineering en vakmanschap nauw met elkaar samen. Projecten zijn de afgelopen jaren omvangrijker geworden. Toch blijven ze in de basis een familiebedrijf met behoud van hun familiewaardes en persoonlijke aandacht.

Over Octatube

Technisch ontwerpbureau en productiebedrijf Octatube uit Delft specialiseert zich in het gebruik van constructief glas; het toepassen van glas als constructief element. Als design- & buildbedrijf voert Octatube projecten van ontwerp tot realisatie in eigen beheer uit. Alle problemen die voorkomen tijdens het ontwerpproces, de productie en het bouwen kunnen zo zelf opgelost worden. Dit werpt met name vruchten af bij technieken die specialistisch, nieuw of experimenteel zijn, zoals constructief glas.