Liemar Software: Value Added Reseller van Bocad

Liemar Software is dé Value Added Reseller (VAR) van Bocad. Dit 3D-constructiesoftwareprogramma voor de staalbouw stimuleert het toepassen van de lean filosofie in alle facetten van het productieproces.

Als VAR leveren we verschillende diensten. Naast het verzorgen van nieuwe en aanvullende installaties van de programmatuur, zijn wij het eerste aanspreekpunt voor gebruikers in Nederland en België voor het operationele gebruik. Ook verzorgen we klantspecifieke trainingen en opleidingen zodat nieuwe gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de software.

Door dit partnerschap blijven we je als staalbouwprofessional in de breedste zin ondersteunen met het efficiënter en compleet geïntegreerd inrichten van je productieproces en het behalen van meer rendement.

Verder zorgen wij voor naadloze integratie van Bocad met onze gespecialiseerde ERP-software voor de staalbouw en metaalconstructie: LiemarX. Zo bevordert de combinatie van deze twee toepassingen de nauwkeurigheid en het rendement in jouw organisatie.