Liemar in ontwikkeling: Niels Oudenaarden gaat verder als commercieel directeur

Liemar is continu in ontwikkeling; binnen onze softwareoplossingen, als organisatie en in ons klantenbestand. Jaarlijks groeit ons marktaandeel en mogen we nieuwe klanten verwelkomen. En natuurlijk koesteren we onze bestaande klanten! Samen vormen we Liemar.

Om dat alles met de juiste focus en aandacht te blijven doen, vernieuwen we onze interne organisatiestructuur. Met ingang van 1 januari 2024 vervult Niels Oudenaarden de rol van commercieel directeur. Tot deze nieuwe rol behoort, naast de verantwoordelijkheid voor new business, ook accountmanagement en marketing.

Zo geven we verder vorm aan onze groei en uitbreiding, zowel in Nederland als daarbuiten. Daarbij kijken we niet alleen naar een grotere klantenkring, maar ook het uitbouwen van de relaties met en tussen onze klanten onderling is daar een belangrijk onderdeel van.

Niels: ‘In mijn twee jaar bij Liemar hebben we een mooie basis opgebouwd. Nu zetten we de volgende stap. Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team, onze klanten en partners aan meer rendement te werken! We hebben al veel mooie plannen in de steigers staan voor aankomend jaar.’

Meegroeien?

Uiteraard zijn we op zoek naar mensen om onze organisatie verder te versterken, zowel op het gebied van sales en support als software development. Dus heb jij affiniteit met staalbouw, metaalconstructie en bedrijfskundige IT-oplossingen die bijdragen aan meer rendement? Dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.