Liemar: de toekomstbestendige partner

We ontwikkelen niet alleen ERP-software voor vandaag, maar juist óók voor morgen. Daarbij zorgen we er steeds voor dat we toekomstbestendige keuzes maken, op de middellange en op de lange termijn.

Een voorbeeld daarvan is de keuze voor het platform Microsoft: onze LiemarX-software is de enige oplossing voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven die volledig gebaseerd is op Windows. LiemarX heeft de Windows GUI (user interface) met het bekende ‘lint’ of ‘ribbon’ bovenin en de tabbladen-functionaliteit (Outlook) zodat er meerdere programma’s tegelijk openstaan en gebruikt kunnen worden.

Een ander voorbeeld van onze toekomstbestendige keuzes is onze focus op technische kansen. We maken gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van software-ontwikkeltools. Ook zetten we het internet en devices zoals tablets en smartphones steeds breder in. Zo groeien we met jou en je wensen mee.

Ook hebben we natuurlijk de strategische keuze gemaakt om onze ERP-software te ontwikkelen voor de projectmatige staalbouw en metaalconstructie. Ruim 350 klanten – met meer dan 5.000 gebruikers – merken dagelijks dat dit commitment aan het marktsegment een wezenlijk verschil maakt in de functionaliteit en het rendement.

We doen dit allemaal in een hecht, ijzersterk en gepassioneerd team van hoogopgeleide specialisten op het gebied van ICT, financiën, project- en productiemanagement. Onze gezamenlijke missie is: jou aan meer rendement helpen. Met onze software en aanvullende dienstverlening zet je de volgende stap met je bedrijf. De stap om, net als wij, toekomstbestendig te zijn.