Liemar bij Brock Constructie: ‘Ik kom niets tekort’

Theo Brock van Brock Constructie: ‘Drie jaar geleden heb ik voor het ERP-systeem LiemarStaal gekozen. Dit omdat LiemarStaal geïntegreerd kon worden met ons administratiepakket Snelstart en omdat de calculatiemodule precies zo kon werken als dat we gewend waren in Excel.’

Dat moet toch anders kunnen…?
‘Hét grote voordeel is natuurlijk dat we alles maar één keer hoeven in te geven, de prijzen van het staal altijd up-to-date zijn en dat we overzicht hebben én houden op alle uitstaande offertes en projecten. Wanneer we snel een scherpe prijs moeten maken is de calculatiemodule super handig omdat we alle informatie altijd direct voorhanden hebben. Ook even een prijsaanvraag doen bij onze leveranciers is een kwestie van een druk op de bekende knop. Sinds kort hebben we ook de aanwezigheidsmodule in gebruik en dat scheelt ons erg veel werk. Ik zag dat er allemaal lijstjes in Excel gemaakt werden en ik dacht: dat moet toch anders kunnen? Dat kon gelukkig (ik had niet anders verwacht).’

Van die lijstjes in Excel zijn we gelukkig af!
‘Barry heeft bij ons de roosters erin gezet en dat loopt nu toch wel erg handig moet ik zeggen. Van die lijstjes in Excel zijn we gelukkig af. Ik ben blij dat we overgestapt zijn op LiemarStaal, het vorige pakket kon niet goed overweg met de manier van calculeren zoals wij dat wilden en de aanpassingen die wij nodig hadden duurden altijd erg lang of kwamen gewoon niet door bij hun. Nu heb ik direct contact met de helpdesk van Liemar en word ik snel en vakkundig geholpen. Dat is gewoon erg fijn.’

‘Wat ik nog wel ga doen, nu we ook Parabuild in LiemarStaal geïntegreerd hebben, is de planning op meerdere werkplekken zichtbaar maken, want daarmee besparen we nog meer tijd en hebben we de projecten nog beter in de hand. Voorlopig kan ik niets verzinnen wat er nog meer in LiemarStaal zou moeten zitten, ik kom niets tekort. Ik gebruik zelfs LiemarStaal op mijn iPad. Erg handig!’