Ferris Structural Steel Terneuzen kiest voor LiemarX ERP-software

Ferris Structural Steel Terneuzen heeft gekozen voor LiemarX ERP-software. Thomas Duijvesteijn RA, in de Syndus Groep verantwoordelijk voor alle Financiele en ICT-zaken, verduidelijkt de keuze.

‘Bij Ferris hebben wij een grote behoefte aan een gebruiksvriendelijk projectmanagementsysteem. In onze ERP werkgroep hebben wij enkele aanbieders tot in detail geëvalueerd en zijn wij van mening dat het LiemarX systeem voor ons de beste oplossing is. LiemarX biedt uitstekende handvatten voor een goed projectbeheer. Denk hierbij onder andere aan de geïntegreerde project- en productieplanning, het financiële gedeelte (multi-company) en de inkoopfactuurverwerking. Vooral een goede project- en productieplanning-module was en is voor ons van essentieel belang.’

Ferris Structural Steel
Ferris Structural Steel behoort tot de top 10 in Nederland van staalbouwers en is onderdeel van de Syndus Groep. Ferris ontwerpt, fabriceert en monteert staalconstructies voor de industrie (chemie en petrochemie) en de utiliteitsbouw. Daarnaast zijn zij actief op het gebied van GVK-producten en bieden een totaalpakket aan maatwerk GVK-constructies. Hiermee kan voor iedere bedrijfstak in vrijwel iedere toepassing worden voorzien. Ferris heeft vestigingen in Terneuzen, Rijnmond en Sint-Kruis-Winkel.