Boma Staalbouw BV investeert in LiemarX ERP-software

‘Wij stappen over op LiemarX ERP voor de staalbouw’, geeft Eduard Bouwhuis, directeur van Boma Staalbouw uit Mariënberg aan.

‘De reden hiervoor is dat de LiemarX software oplossingen prima aansluiten bij ons bedrijf. Wij doen namelijk complete bouwprojecten, dus vanaf ontwerp, prefab fundatie, staalconstructie, dak- en wandbeplating, etc. Dus van A t/m Z. Uiteraard hebben wij LiemarX ERP vergeleken met verschillende andere systemen die er in de markt zijn, maar de keuze is op LiemarX gevallen. Niet alleen vanwege mijn gevoel bij Liemar, maar ook vanwege de flexibiliteit ervan. Wij zijn nu aan het implementeren en gaan in 2020 live met LiemarX’, aldus Eduard.

Over Boma Staalbouw BV
Boma Staalbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van staalconstructies en dak- en wandsystemen, zowel in de industriële als agrarische sector. Dit alles gebeurt in opdracht van of in samenwerking met aannemers en bouwbedrijven. Ze zijn dan ook al jaren toeleverancier van constructiedelen aan diverse toonaangevende producenten van landbouwmachines.