Avondsessie 29-11: Zijn we als staalbouwketen klaar voor een onzekere toekomst?

Datum

Dinsdag 29 november 2022

Duur

Eén middag/avond van 15.30 uur tot 20.00 uur

Waar

Klein-Heidestraat / Oudsbergen (Voorheen Meeuwen)

Bestemd voor

Directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, projectleiders, calculatoren, tekenaars, productieleiders en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.

Kenniseenheden

Geeft 2 kennispunten voor het constructeursregister.

Organisatie

Meco Metal is een middelgroot staalconstructiebedrijf dat een aantal jaren geleden onder de bezielende leiding van Harry Seijkens, Domien Driesen en Remi Moonen gestart is met lean. Tot op heden zijn er ruim 800 verbetering consequent doorgevoerd in het bedrijf. Van een inefficiënt bedrijf is Meco Metal omgetoverd tot een geolied staalconstructiebedrijf. En nog steeds gaat Meco Metal door haar processen te optimaliseren. Daarbij is moderne en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware natuurlijk een onmisbaar hulpmiddel om deze efficiency slag te ondersteunen.

In korte tijd is de volledige ERP softwareoplossing van Liemar succesvol geïmplementeerd bij Meco Metal, waarbij vooral de project- én productieplanning een zeer belangrijke module is in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Inhoud

Zijn we als staalbouwketen klaar voor een onzekere toekomst? Meco Metal en Liemar tonen je graag hoe het kan. Tijdens deze avondsessie leggen Harry Seijkens van Meco Metal en Jan van Hapert van Liemar je uit hoe zij dit gedaan hebben en kun je natuurlijk een kijkje nemen in deze efficiënte fabriek. Het belooft ook nog een leuke avondsessie te worden door de staalpubquiz: wie hebben er meer verstand van staal, de Belgen of de Nederlanders? Kortom: een avondsessie die je niet wil missen.

Programma

15:30 – 16:00 ontvangst bij Meco Metal met koffie en thee

16:00 – 16:30 Interview van Harry Seijkens / Jan van Hapert door Bruno Dursin / Frank Maatje: Hoe heeft Meco Metal zich klaargemaakt voor de onzekere toekomst?

16:30 – 16:45 Een fabriek efficiënt plannen doe je zo – Remi Moonen

16:45 – 17:00 Pauze

17:00 – 17:30 Staalpubquiz, onder leiding van quizmaster Bruno Dursin: wie heeft er echt verstand van staal?

17:30 – 18:30 Rondleiding door de fabriek

18:30 – 20:00 Diner aangeboden door Meco Metal en Liemar

Aanmelden

Deelname aan de avondsessie is gratis! Vul ons contactformulier in via de link hieronder, met Meco Metal in het vraag/opmerking-veld, en je bent aangemeld! Je bent van harte welkom.