Nieuw bij Liemar Software: Niels Oudenaarden

Begin oktober is Niels Oudenaarden als salesmanager gestart bij Liemar Software. Niels is nieuw in ERP-land, maar zeer bekend met de staalbouw: ‘Door tien jaar ervaring in de staalbouwpraktijk spreek ik de taal van staal. Ik ken de processen, de valkuilen en de vraagstukken van de branche. Nu wil ik staalbouw- en metaalconstructiebedrijven helpen hun rendement te verhogen met slimme ERP-software.’

Hoewel hij nog niet eerder met LiemarX gewerkt had, voelt Niels zich nu al een ambassadeur. ‘Het was een feest van herkenning. Het hele staalbouwproces zit in dit pakket, dus alles valt snel op zijn plek. Je merkt meteen dat de software specifiek voor onze branche ontwikkeld is. Een belangrijk kenmerk is het projectmatig werken. Omdat ik jarenlang als projectmanager heb gewerkt, ken ik de dynamiek waar staalbouwprojecten onderhevig aan zijn. Die dynamiek heeft impact op de bedrijfsvoering en juist daarin geeft LiemarX veel inzicht.’

Niels gaat zich voorlopig vooral richten op de Nederlandse relaties van Liemar Software. Nieuwe én bestaande relaties, dus er zit ook een accountmanagers-aspect aan zijn functie. En hij heeft er zin in. ‘Wat me aanspreekt aan Liemar is de focus op samenwerking met de gebruikers van onze software. Het gaat om elkaar helpen, partnerschap en verbinding. Dat past erg goed bij mij als persoon.’

‘Juist omdat ik de branche ken, wil ik ook graag meedenken over verdere ontwikkeling van LiemarX. Door veel contact te hebben met (potentiële) gebruikers, kan ik in een vroeg stadium vragen in de markt signaleren. Kansen zien en die samen met klanten aangrijpen maakt ons ERP-pakket alleen maar sterker.’

Kennismaken

Wil je meer weten over Niels, zijn rol bij Liemar Software en wat hij voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via +31 (0) 40 2484041 of niels@liemar.nl.